3 grunde til at købe HomePod Mini

HomePod mini

HomePod Mini er blevet en utroligt populær lille højttaler. Den har overtaget fra Apples lidt fejlede oprindelige HomePod. Ikke fordi det var et dårligt produkt, men fordi den var alt alt for dyr. Det er der virkelig blevet rettet op på med HomePod Mini.

1. Lyden

Det er jo en højttaler, så hvis ikke lyden lå højt på listen, ville der være noget galt. Det skal dog så nævnes at den, af gode grunde, ikke kan erstatte de store gulvhøjttalere på lydkvaliteten. Det den kan til gengæld, er at levere en overraskende god lyd i forhold til størrelsen. Jeg har den stående i et 40-50 m2 stort rum, som den uden problemer kan levere fin lyd til. Den er placeret samme sted som et større anlæg, som gæster jævnligt har troet leverede lyden.

2. Prisen

Det kommer til at lyde underligt, men det her er faktisk et billigt Apple produkt. Billigt ud fra både byggekvaliteten og lydkvaliteten. Med en startpris på under 800 kr. er det et super godt køb.
En kritik der var på Sonos, på et tidspunkt, var at højttalerne pludselig ikke kunne bruges længere. Hvilket nok er en ting vi må vænne os til, eftersom højttalerne skal kunne flere og flere “smarte” ting. Derfor er prisen på HomePod Mini igen god. Nogle højttalere til flere rum, koster gerne 1600 kr. stykket. Så er det bare mere tiltalende at kunne slippe med det halve eller under, med den viden om at man måske indenfor en årrække kommer til at skifte dem ud.

Annonce

3. Udseendet

Hvis der er noget Apple kan, så er det at lave lækre produkter og HomePod Mini er ingen undtagelse. Jeg er stor fan af elektronik, men jeg synes stadig ikke at højttalere skal ses, de skal bare høres. Jeg ved også at jeg ikke er den eneste med den holdning. Det er endnu en grund til at HomePod Mini vinder stort for mig. Den er nemlig ikke bare lille, den er også utroligt pæn og diskret at have stående.
Den kommer også i 5 forskellige farver, så der er noget til enhver smag og indretning.

Ekstra

De smarte funktioner burde egentlig også være med på listen, nu hvor det er en “smart” højttaler. De fungerer nemlig super godt. Hvis man fx har Philips Hue, gør HomePod Mini det nemt at tænde/slukke/dæmpe lyset. Problemet er bare at Siri på HomePod Mini endnu ikke er dansk, hvilket også giver nogle begrænsninger. Derfor har jeg svært ved at sige at det skal være en grund til at købe den. Det er dog en god ekstra ting og det fungerer fint at snakke engelsk til den.

Annoncelink

Læs også

Derfor skal du købe HomePod Mini
Derfor skal du købe AirPods 3
Nedsæt dit varmeforbrug med Tado
Philips Hue: Top 5 produkter