AirPods 3 – Lige så gode som forventet

AirPods3

Jeg vil ikke kalde det her en anmeldelse. I stedet for, er det her måske mere en gennemgang af mine erfaringer efter at have købt de (indtil videre) nyeste AirPods, som ikke er Pro.

Jeg har i forvejen første generation af AirPods Pro. Hvilket har været årsagen til at jeg er lidt sent ude med det her produkt. Det har virket en smule unødvendigt at have to forskellige slags AirPods. Det har dog vist sig, at det faktisk giver meget god mening – og her mener jeg ikke at det giver økonomisk mening. Mere om det, længere nede.

Kan de noget nyt?

Hvad er det så de bringer til bordet, af nye funktioner? – ikke rigtig nogle du vil lægge mærke til i dagligdagen. Det den 3. generation af AirPods kan over den 2. generation, er at de er en forbedring af det som allerede har fungeret rigtig godt for AirPods.

Lyden blevet bedre, så den nu er lige så god som i 1. generation af AirPods Pro. Bedre på den måde at den er blevet mere dyb og simpelthen bare lyder bedre (jeg er ikke lyd-ekspert). Noget af det smarte ved AirPods er at de er trådløse. Den del er blevet forbedret, i form af bedre batteritid end forgængeren – hele 6 timer alt i alt. Designet har også ændret sig, til at ligne AirPods Pro mere. Det betyder at de er blevet lidt mindre og mere diskrete, hvilket er et stort plus.

Annonce

Skal man opgradere hvis man har en ældre version af AirPods?

Umiddelbart, nej.

Som sagt, bringer de ikke de store nyheder med sig. Derfor er det ikke umiddelbart nødvendigt at opgradere bare for at opgradere. Men har man et par af 1. generation, så må batterierne også være ved at være lidt sløve. Derfor kunne det godt give mening at købe den nyere version.

AirPods OG AirPods Pro?

Som nævnt i starten, havde jeg allerede et par AirPods Pro, som virker fint endnu. Det som de normale AirPods kan, som AirPods Pro ikke helt kan, er at man glemmer de er i. AirPods Pro er perfekte i Fitness og andre steder, hvor det kan være rart at lukke lyden fra omgivelserne ude. Hvis man derimod gerne vil kunne høre omgivelserne fx i trafikken eller på kontoret. Så er AirPods lige lidt mindre indelukkende og mere behagelige at have i.

Annoncelink

Læs også

AirPods – Skal du vælge Pro?
AirPods Pro (2. generation) – Mere af det hele
Derfor skal du købe AirPods 3
3 grunde til at købe HomePod Mini