AirPods Pro (2. generation) – Mere af det hele

airpodspro2

Endelig fik vi 2. generation af AirPods Pro. De ligner næsten den forrige version på en prik. Der er dog lavet forbedringer over hele linjen. Lyden er blevet bedre, den aktive støjreduktion er blevet bedre, batteritiden er blevet bedre, der er også kommet mulighed for at styre lydstyrken. Nu er der helt sikkert nogle HiFi “nørder” der vil være uenige, men AirPods er nogle virkelig gode høretelefoner. Med 2. generation af AirPods Pro, er de nu blevet endnu bedre. De er dog ikke for alle.

Bedre støjreduktion og pasform

Den store fordel ved Pro modellen af AirPods, er den aktive støjreduktion. Funktionen der gør at man kan lukke alt andet lyd ude, og bare fokusere på det man gerne vil lytte til. Den aktive støjreduktion er nu blevet endnu bedre. Takket være den nye H2-chip, er den nu blevet forbedret, så den er dobbelt så effektiv som på den første generation af AirPods Pro, ifølge Apple. Hvordan en dobbelt så god støjreduktion lyder i praksis, er nok et godt spørgsmål. Funktionen får dog virkelig gode anmeldelser og bliver omtalt som hele prisen værd i sig selv.

For at opnå en god støjreduktion er det vigtigt at AirPodsene sidder tæt i øret. Det er der en lidt større chance for at de gør denne gang. Der er nemlig tilføjet en ekstra størrelse “tip” i størrelse XS.

Annonce

Et ekstra touch

På de gamle EarPods med ledning, kunne man skrue op og ned for lyden, på nogle knapper ved mikrofonen. Den funktion har lidt manglet efter overgangen til AirPods. Det er der dog lavet om på nu, på de nye AirPods Pro. På “stængerne” kan man nu, via touch, skrue op og ned for lyden. Jeg har haft AirPods siden den første version og det er uden tvivl den mest manglede funktionalitet.

Ikke for alle

Der er ingen tvivl om at det gør noget godt for lyden i AirPods Pro, at de er sluttet bedre tæt inde i øret. Det er dog ikke for alle, at have dem helt inde i øret. Da jeg så Apples keynote hvor de viste dem frem, var jeg super begejstret og har nu lige købt AirPods 3 i stedet for. AirPods Pro er smarte i støjfyldte omgivelser, man kan dog også hele tiden mærke at de er der. Standard modellen af AirPods føles bare mere “lette”, hvilket er en vindende egenskab for mig. Mine AirPods Pro er dog ikke helt pensioneret endnu, de er stadig med i fitness for at lukke centrets musik ude. Hvis du ikke har noget imod at de sidder længere inde i øret, så er AirPods Pro dog de helt rigtige at købe hvis du har iPhone.

Hvis man spørger Tim Cook, så er AirPods Pro heller ikke et alternativ til AirPods, de er en ekstra ting man har til specifikke situationer.

Annonce

Konklusion

AirPods er uden tvivl et af mine favoritprodukter fra Apple. De tilslutter sig altid hurtigt, de holder forbindelsen, lyden er virkelig god, batteritiden er god. Jeg har intet dårligt at sige om dem. Hvordan de sidder i øret er udelukkende en smagssag.

Du bør overveje at købe dem hvis du vil have virkelig god lyd og støjreduktion, i et par høretelefoner som spiller perfekt sammen med din iPhone.

Du bør undgå dem hvis prisen spiller en stor rolle når du skal købe høretelefoner. Hvis du ikke bryder dig om høretelefoner der sidder helt tæt inde i øret.

Annoncelink

Læs også

Derfor skal du købe AirPods 3
Derfor skal du købe AirPods Pro
Derfor skal du købe HomePod Mini
Ny iPhone – Med eller uden abonnement?