AirPods – Skal du vælge Pro?

AirPods vs AirPods Pro

Det kan være svært at finde ud af hvilken af de to modeller af AirPods man skal vælge. På ydersiden kan det være svært at se forskel på de nuværende modeller, AirPods (3. generation) og AirPods Pro (2. generation) når de sidder i ørene, da de er stort set identiske. Den eneste tydelige forskel, er at AirPods Pro har deres “tips”, så de kan lukke helt tæt i øregangen. Under overfladen er der dog nogle større forskelle.

Lyden i AirPods vs AirPods Pro

Det er lidt tidligt at snakke om et mønster eftersom vi kun lige har fået 2. generation af AirPods Pro. Det lader dog til at Pro’erne følger stilen som Apples andre produkter, hvor Pro-versionen får lidt mere kærlighed og også er den model der får de store nye opgraderinger, mens den normale version så kan arve dem efterfølgende. Det sker bl.a. når det kommer til lyden.

Hvis den bedste lyd, er det altoverskyggende krav man har til AirPods, så er det i Pro modellen man får den. Det opnåes bl.a. ved at de lukker mere tæt i ørene, så de kan give en dybere lyd. Muligheden for at kunne slå aktiv støjreduktion til, giver også Pro modellen en fordel, så man kan lukke forstyrrende lyde ude. 


Annonce

Lyden er dog ikke dårlig i standard versionen af AirPods. Det er bare noget andet. Hvor AirPods Pro er til virkelig at kunne fordybe sig i lyden uanset omgivelserne, så er standard modellen den “lette” valgmulighed hvor man slipper for at man lukker helt tæt i ørene. Hvilket er en fordel i trafikken og andre steder hvor man gerne vil være en smule tilstede.

Pasformen

AirPods pasform

AirPods 3

AirPods sidder kun lige inde i øret. Derfor føles de også mere ”lette” at have i ørene. Til forskel fra AirPods Pro, så er man mere tilbøjelig til at glemme at man har AirPods i ørene.

AirPods har den størrelse de har, hvilket passer de fleste, men selvfølgelig ikke alle. På den nyeste model (3. generation) er hovederne blevet lidt større end de var i de foregående modeller. Det føles lidt anderledes end man måske er vant til, men jeg har ikke et indtryk af at de sidder mindre fast.

AirPods Pro pasform

AirPods Pro

AirPods Pro sidder helt inde i øregangen. Det giver nogle fordele når det kommer til lyden. Det gør også at de føles anderledes at have i ørene. Hvor de normale AirPods er for alle, ville jeg sige at det er en smagssag hvad man synes om at have dem helt inde i øret.

AirPods Pro kommer med forskellige størrelser af de ”tips” som skal ind i øret. Det giver bedre mulighed for at få det perfekte fit.

Hvad koster AirPods

Det er faktisk et af de få Apple produkter hvor det er muligt at finde dem på tilbud ret ofte. Lige pt. Kan AirPods (3. generation) anskaffes til omkring 1500 kr. mens AirPods Pro (2. generation) ligger til omkring 2000 kr. Er AirPods Pro så de ekstra 500 kr. værd? for nogle er de. Hvis man ofte skal bruge dem steder hvor der er støj, så er 500 kr. en lille pris at betale for stilhed.


Annonce

Konklusion

Som man nok kan fornemme her, ville jeg mene der er tre ting man skal overveje når man skal have nye AirPods: Lyden, pasformen og prisen. Prisen handler mest om, om man synes at de ting man får med i Pro, er de ekstra penge værd. Lyden og pasformen er mere det, det handler om. De to ting hænger også lidt sammen. Det gør de på den måde at valget står mellem om man vil have AirPods som man næsten ikke mærker og som ikke lukker alt lyd ude. Eller vil man hellere have AirPods Pro, som er i stand til at lukke alt lyd ude og give en bedre lydoplevelse.

For mig, er AirPods dem jeg hurtigt tager i ørene når jeg skal fra A til B.
Når jeg skal i fitness foretrækker jeg AirPods Pro, for at kunne lukke fitnesscentrets musik ude.

Annoncelink

Annoncelink

Læs også

Nedsæt dit varmeforbrug med Tado
AirPods Pro (2. generation) – Mere af det hele
Derfor skal du købe AirPods 3
Derfor skal du købe HomePod Mini

Comments

  1. Pingback: HomePod Mini: Snart i Danmark! - Æbleguiden

Comments are closed.