Apple har (endelig) annonceret den næste generation af HomePod

HomePod2

I 2018 udkom første generation af Apples HomePod. En smart højttaler som skilte sig ud fra mange af de andre, ved at skulle tilbyde ekstra god lyd. Den gode lyd kom dog også med en høj pris, bogstaveligt talt. På grund af den høje pris blev den aldrig en succes. Det blev HomePod Mini derimod og den store HomePod udgik. Indtil nu.

Det er lige før at den største nyhed her, er at den kommende HomePod også kommer til danmark! Så ikke nok med at vi får HomePod Mini til Danmark til foråret, så får vi nu også HomePod.

Med HomePod lover Apple hi-fi lyd, der tilpasser sig til rummet. Man burde altså få lyd i en helt anden liga, end man gør med HomePod Mini. Det kommer dog også til at koste lidt. Apple har helt sikkert lært noget fra sidste gang, hvor HomePod kostede 399$, så er den nye nu sat til 299$. Den danske pris på HomePod bliver 2599 kr. hvis man køber den hos Apple.

Hvis den danske Siri bliver ordentligt brugbar på HomePod og HomePod Mini, så kunne det godt gå hen og blive et interessant produkt.

Læs også

3 grunde til at købe HomePod Mini
HomePod Mini: Snart i Danmark!
Derfor skal du købe HomePod Mini
AirPods – Skal du vælge Pro?