Hvad kan vi forvente at se til Apples efterårsevent 2022?

Apple keynote September 2022

Opdatering: Det er nu meldt ud at eventet vil finde sted den 7. September!

Nu nærmer vi os den tid på året hvor Apple viser den nye iPhone frem. Vi har stadig ikke en specifik dato, men hvis Apple følger deres sædvanlige mønster, så er det her omkring September vi vil få årets mest spændende keynote (for os der går op i Apple og deres produkter).

iPhone 14

Den sædvanlige stjerne til den kommende keynote, er uden tvivl iPhone 14. Rygterne går på at vi denne gang kun vil få den i to størrelser. Det vil sige ingen Mini. Der skulle dog komme en “Max” version af iPhone 14, så den store størrelse ikke længere er forbeholdt Pro modellerne. Derudover vil vi se forbedring i ydeevnen og måske en større opgradering af kameraet.

Der går rygter om at det kun er Pro modellerne der vil få en ny chip. Det betyder dog ikke at der ikke vil være forbedring i ydelsen på iPhone 14 modellerne. Det betyder bare at forbedringen muligvis ikke vil være lige så betydelig som ved Pro modellerne. Det kan være for at spare penge i en tid hvor priserne stiger, det kan også være for at differentiere Pro modellerne lidt mere fra standard modellerne igen.

Annonce

Apple Watch Serie 8

I år er det ikke sikkert at det er iPhonen der løber med alt opmærksomheden. Der går nemlig rygter om at vi for første gang kommer til at se en Pro version af Apple Watch. Modellen skulle henvende sig til et segment der dyrker mere ekstremsport og derfor være lavet i nogle mere “premium” materialer. Der vil muligvis også komme en ny “normal” version og en ny SE version af Apple Watch.

Ud over rygterne om den nye Pro version af Apple Watch, er rygterne sparsommelige. Der skulle dog komme en ny sensor som måler kropstemperatur. Bedre batteritid skulle også være noget vi kan forvente.

AirPods Pro 2

Hvis vi er heldige skulle der også komme en ny version af AirPods Pro. Der har før været rygter om at de ville komme i en udgave uden de velkendte “pinde”. Det tyder dog på at det ikke var andet end rygter, og at deres udseende vil være magen til den nuværende version af AirPods Pro. Selvom udseendet muligvis er det samme, vil der dog være betydelig forskel på nogle ret essentielle punkter. De får nemlig den næste generation af Apples H1 chip. Hvilket både vil sørge for at lyden kan blive bedre, men også at de bliver mere energi effektive.

Annonce

Læs også

iPhone Mini – Er det ved at være sidste chance?
De mest spændende nyheder fra Apples WWDC 2022 keynote
De 5 bedste nyheder i iOS 16
Nedsæt dit varmeforbrug med Tado