De bedste remme til Apple Watch

De bedste remme til Apple Watch

Her er et overblik over de bedste remme til Apple Watch. Den skarpe læser vil lægge mærke til at mine anbefalinger udelukkende er fra Apple selv. Det er ikke for at sige at andre firmaer ikke kan lave lige så gode remme, for det kan de helt sikkert. Jeg vil bare kun anbefale produkter jeg selv kan stå inde for, kvalitetsmæssigt. Det er jo trods alt et ur til 3-6000 kr. remmen skal holde fast. Derfor sparer jeg ikke selv, når det kommer til remmen. Derudover kan jeg godt lide Apples simple design og synes at de pæneste remme kommer til fra Apple selv.
Nogle mærker jeg dog ville kigge efter, for billigere alternativer, ville være Puro og Spigen, da de har lavet Apple tilbehør i mange år efterhånden. 

Apple Ledrem i stål

Apple Ledrem i stål

En af de flotteste remme til Apple Watch må være Apples egen link rem, som får uret tit at ligne et lidt ældre digitalur. Det er lavet i utroligt god kvalitet og er nemt at tilpasse. Jeg har selv haft det i flere år, og der er kun en enkelt tydelig ridse i. For at tilpasse størrelsen, skal man bare trykke på bagsiden af linksene, så er de lige til at klikke fra hinanden. Det fungerer virkelig godt at man ikke skal have værktøjet frem for at tilpasse størrelsen. 
Det største problem ved denne rem er prisen. Med en vejledende pris på samme niveau som et nyt Apple Watch, så er det måske ikke den første rem man vælger. Til gengæld kan den holde i mange år, hvis Apple fortsætter med at sørge for at de gamle remme passer til de nye modeller. 

Prisen ligger på 3.399 kr. hos Apple.

Annonce

Apple Ledrem i læder

Apple ledrem i læder

En rem der går godt til alle situationer, er læderremmen fra Apple. Den gamle model så lidt underlig ud der hvor remmen skulle gå igennem sig selv, men det er der rettet op på her, på den nye model. Den består af to stykker læder, som holdes sammen med magneter, hvilket gør at den kan tilpasses meget præcist til ens håndled og at den er super nem at tage af og på. Personligt var jeg lidt bekymret for hvor godt magneter ville kunne holde uret fast på armen. Men der har ikke været et eneste tilfælde hvor det var ved at falde af, eller bare har været ved at løsne sig. 
Jeg er egentlig mest til stålremme, men den her er så behagelig at have på, at det er blevet den rem jeg bruger mest til hverdag.

Prisen ligger på 769 kr. hos Apple.

Annonce

Apple Solo loop

Apple Solo loop


Hvis man skal have en god rem til sport er Apples Solo loop et godt bud. Det er bare et enkelt stykke silikonegummi, som ikke har nogen lås. Man tager det derfor på ved bare at tage det ud over hånden. Det er betydeligt lettere at få på, end Apples traditionelle sportsrem. Det er også meget mere behageligt at have på, takket være den elastiske konstruktion.
Det sværeste ved denne rem kan være at finde den rigtige størrelse, da det skal sidde helt rigtigt og nemt bliver enten for stramt eller for løst. Der er heldigvis en størrelsesguide på Apples hjemmeside, som hjælper med at finde den helt rigtige størrelse. Jeg lå selv mellem to størrelser og der var det en fordel at vælge den største af dem.

Prisen ligger på 369 kr. hos Apple.

Læs også

Derfor skal du vælge Apple Watch SE over Series 3
Derfor skal du købe Apple Watch series 7
iPhone 13: Pro eller ej