De bedste tips til din iPhone

iPhone tips

Dette er en samling af iPhone tips, som måske lige kan gøre hverdagen lidt lettere. Indlægget vil løbende blive opdateret.

Bank bagpå for at åbne en funktion

En funktion der ikke er beskrevet nok, er hvodan man nemt kan tilføje en genvej til en af de funktioner man bruger mest. Det kan være at åbne kameraet, åbne kontrolcenteret, køre en af ens egne genveje, eller flere andre funktioner.
funktionen slåes til ved at gå ind i Indstillinger -> Tilgængelighed -> Berøring -> Tryk på bagsiden. Herefter vælger man hvor mange bank der skal til, samt hvad der skal åbnes når man gør det.

Rediger nemt teksten ved tastefejl

Medmindre man har fingre tynde som nåle, så kan det være svært at ramme rigtigt hvis man vil ændre et enkelt bogstav midt i et ord. Det er der dog råd for. Hvis man trykker og holder på mellemrumstasten vil man kunne flytte rundt på markøren i teksten, ligesom hvis det var et touchpad på en computer.

Annonce

Få blitzen til at blinke når der er notifikationer

Hvis det ikke altid er nok med lyde til at advare når der er notifikationer, så kan du sætte blitzen bag på telefonen til at blinke når der kommer en ny notifikation.
funktionen slåes til ved at gå ind i Indstillinger -> Tilgængelighed -> Lyd/visuel -> LED-blink til advarsler.

Læs også

iPhone SE 3 eller iPhone 13 mini
Derfor skal du købe iPhone SE 3
iPhone 13: Pro eller ej
Fordele ved Apple Arcade
3 grunde til at købe HomePod Mini