De mest spændende Apple rygter for 2022

Apple nyheder 2022

Det er altid spændende hvad vi kan forvente fra Apple i løbet af et nyt år. De er dog ikke typerne der annoncerer noget på forhånd. Derfor er det altid rene gætterier når det kommer til hvad vi kan forvente. Nedenstående oversigt er derfor 100% baseret på rygter som er opsamlet rundt omkring på nettet. Der er selvfølgelig nogle sikre ting, som fx at vi får en ny version af iPhone. Præcis hvad den kan og hvad de vælger at kalde den er dog ikke sikkert før den bliver vist frem. Det er dog ikke nødvendigvis de sikre ting der er de mest spændende. Her er en oversigt over de mest spændende rygter for 2022, ifølge Æbleguiden.

iPhone SE

Der er rygter om at vi allerede til foråret i år vil se en ny version af den populære iPhone SE, denne gang med 5G. Den skulle få samme A15 chip som sidder i iPhone 13. Hvis det er tilfældet, bliver det en lynhurtig mobil til prisen. Designet skulle der ikke være ændret så meget på, men der går rygter om at vi måske allerede i 2023 eller 2024 kan se den næste model af SE, hvor skærmen går helt til kanten. Som vi kender det fra de nyere iPhone modeller.

AirPods Pro 2

Det er to år siden AirPods Pro udkom for første gang og der er nu rygter om at vi vil se en ny version af AirPods Pro i år. Rygterne går på at vi vil se en mere kompakt version, hvor der ikke vil være “stængerne” som hænger ned. De vil derimod sidde inde i øret.
Der skulle være en ny trådløs chip i, som sørger for bedre batteritid. Om det rent faktisk betyder flere timer end før eller om det bare opvejer for det mere kompakte design, det må vi vente og se.
Der går også rygter om at de skulle indeholde en fitness sensor, så de også kan lave målinger mens man træner, på samme måde som Apple Watch gør det.

Annonce

iPad Air 5

For et par år siden udkom iPad Air 4, som jeg personligt var meget begejstret for. I år kan vi være heldige at se iPad Air 5. Måske allerede i foråret. Den skulle arve en masse fra den nyeste iPad Mini, mens udseendet ville være det samme som iPad Air 4. Man kan derudover håbe på at den også vil få en pris der er lidt længere fra iPad Pro. For bedre at retfærdiggøre modellen, selvom det er dog ikke ofte priserne går den vej, når det kommer til Apple.

MacBook Air

Der er rygter om at vi kan se en ny Macbook Air i et helt nyt design. Den skulle komme til at ligne en blanding af de nuværende MacBook Pro og den nye iMac 24”. Så i stedet for det nuværende “kile” design, hvor den bliver tyndere ud mod kanten, vil den blive mere firkantet. Derudover går rygterne på at den måske vil komme med samme farvemuligheder som vi har set det med den nye iMac.
I forhold til ydelsen vil vi måske se Apple løfte sløret for M2 chippen, som højest sandsynligt vil være hurtigere og mere energibesparende end M1. Men det er stadig så nyt med deres egne M-chips at det er svært at sige hvad vi skal forvente.

iMac Pro

Der rygtes en ny iMac Pro, som skulle arve samme design som den 24” iMac der udkom for snart et år siden. iMac Pro skulle komme i en 27” størrelse med en bedre skærm end den mindre model. Derudover skulle den have M1 Pro og M1 Max chippene, ligesom tilfældet er med de nyere MacBook Pro modeller. Forhåbentlig er det en pro model som stadig er til at betale for “normale” mennesker, og ikke ligesom sidst der var en iMac Pro. Det bliver dog spændene at se det nye design i en større skærmstørrelse end 24″ og spændende hvilke farvermuligheder den kommer i, nu hvor den skal være “Pro”.

Annonce

Apple Watch SE og “hårdfør” udgave

Vi kan være heldige at se en ny version af den billigere model, Apple Watch SE. Der er endnu ikke mange rygter om præcist hvad vi skal forvente om det, men det er helt sikkert at det vil få en ny chip og dermed blive hurtigere end den nuværende model.
Til sidst er der også nogle rygter om at der skulle komme en mere hårdfør udgave af Apple Watch, som er henvendt til dem der bruger det under mere ekstrem sport. Om det kommer til at minde mest om SE eller Series 8, er ikke til at sige. Ligesom det ikke er til at sige om det overhovedet kommer. Rygterne har dog floreret i noget tid, så 2022 kunne godt være året hvor det kommer.

Dansk udgave af HomePod Mini

Der har for nyligt været rygter om at HomePod Mini er ved at blive testet i Danmark. Det betyder ikke nødvendigvis at den er lige om hjørnet, men det kunne betyde at vi kan være heldige at se en dansk lancering i løbet af dette år. Selvom man allerede kan købe den i Danmark (lige her) og den som sådan fungerer ret godt på engelsk, så vil det alligevel gøre en kæmpe forskel når man endelig kan tale dansk til den.