Derfor skal du købe AirPods 3

AirPods 3

Så kom 3. version af Apples populære AirPods. Denne gang i en udgave med et opdateret, og mere diskret, design. Når først man har prøvet et sæt AirPods, er det ikke svært at forstå hvorfor de er blevet så populære. De forbinder til iPhone første gang, med et enkelt klik og derefter er de altid klar. Det kunne ikke være nemmere. Mine AirPods er uden tvivl et af mine mest brugte Apple produkter. De er med mig alle vegne, i alt slags vejr.

Designet

Dette er 3. udgave af Apples standard model af AirPods, som giver en oplevelse der minder meget om de klassiske EarPods med ledning. Men designet har denne gang ændret sig lidt fra det velkendte design vi kender fra EarPods, til at ligne AirPods Pro mere, med deres runde design. Dog uden AirPod Pro’s del som går helt ind i øret.
Noget andet der har ændret sig ved designet, er måden man betjener dem. Man pauser ikke længere musikken ved at “tappe” på dem, men i stedet ved at klemme på stangen. Det er endnu en del der er arvet fra AirPods Pro.

Forbindelse

Det eneste man skal gøre for at tilslutte dem, er at holde dem tæt ved iPhone, løfte låget og trykke tilslut, så vil AirPods tilslutte alle dine enheder på din iCloud konto og vil automatisk forbinde til de enheder du bruger, helt uden du skal gøre noget. Efter de er forbundet første gang, skal du fremover bare åbne låget og tage dem i ørerne, så forbinder de med det samme.

Det er ikke kun udseendet de har fået fra AirPods Pro. Nu er Siri også med i ørerne, så når du modtager en besked, vil hun læse beskeden op for dig. Hvorefter du kan vælge at svare på beskeden ved hjælp af din stemme. 

Annonce

Batteri

På én opladning af etuiet, kan man få op til 30 timers afspilningstid og man kan høre musik i op til 6 timer af gangen, før AirPods skal oplades i etuiet. Det er 6 timer mere end i AirPods 2. Og hvad der, for de fleste, svarer til flere dages brug.
Når man når til at etuiet skal oplades, kan man som noget nyt oplade det via MagSafe. Etuiet med trådløs opladning skulle før købes som ekstra, men er altså nu med som standard i AirPods 3. Etuiet kan dog stadig oplades med ledning også, hvis ikke man ejer en trådløs oplader. 

Spatial audio

Det var før kun forbeholdt AirPods pro, men er altså også kommet i AirPods 3 nu. Spatial audio gør at det føles som om man hører lyden hele vejen rundt omkring sig, det kræver dog at det man hører er lavet til det. Derudover kan AirPods også fornemme hvor lyden kommer fra, så hvis man fx hører noget fra sin iPhone og vender det ene øre mod iPhonen, så kommer lyden kun fra højre side.

Det kan lyde lidt som en overflødig funktion, men især ved film, vil det give følelsen af at man ser den med et kæmpe surround sound anlæg, og ikke bare to små trådløse høretelefoner. Jeg prøvede det kort med en film fra Apple TV+, hvor det gjorde en kæmpe forskel for lyden. Den blev virkelig “biografagtig”,

AirPods 3

Konklusion

Man får altså her, de populære AirPods, som lynhurtigt tilslutter alle ens enheder, i deres første store opdatering. Som også er en ret stor opdatering, med både nyt design, bedre batteri, Spatial audio og trådløs opladning som standard.
Er du ofte på farten med musik i ørerne, hvor det er vigtigt at de føles lette at have i ørene og med mulighed for at høre dine omgivelser, så er det denne model der er den helt rigtige at vælge.

Lige nøjagtig det med at kunne høre omgivelserne er årsagen til at jeg selv kommer til at købe dem. Det er også årsagen til at jeg nok kommer til at bruge dem som mine daglige høretelefoner, i stedet for mine AirPods Pro – som er rigtig gode til at holde lyd ude, men måske lidt for gode til det, i normale dagligdags situationer.

LÆS MERE OG KØB HER

Annoncelink

Læs også

Derfor skal du købe AirPods Pro
iCloud: Automatisk backup af dine filer
Derfor skal du købe Apple Watch series 7
Derfor skal du vælge Apple Watch SE over Series 3