Derfor skal du købe AirPods Pro

AirPods Pro

Dette er 1. udgave af Apples pro model af AirPods, hvor den store nyhed var aktiv støjreduktion. Derudover har de også bedre lyd end de standard AirPods fra samme tid (AirPods 2). På én opladning af etuiet, kan man få op til 24 timers afspilningstid og man kan høre musik i op til 5 timer af gangen, før AirPodsene skal oplades i etuiet. Derudover er de udstyret med “tips” som sidder ind i øret, for at lukke tæt for udefrakommende lyd. De medfølger i tre størrelser, for at sikre at de sidder korrekt i øret. 

Designet

Dette er 1. udgave af Apples Pro model af AirPods. Designet har ændret sig lidt fra det velkendte design med de lange stænger, til nu at have nogle kortere og mere diskrete stænger. Noget andet der har ændret sig ved designet, er måden man betjener dem. Man pauser ikke længere musikken ved at “tappe” på dem, men ved at trykke på stangen. 
Derudover sidder ørepropperne nu helt inde i øret, hvilket er en smagssag om man synes om det, frem for de “normale” AirPods som sidder knapt så lange inde i øret.

Forbindelse

Det eneste man skal gøre for at tilslutte dem, er at holde dem tæt ved iPhone, løfte låget og trykke tilslut, så vil AirPods tilslutte alle dine enheder på din iCloud konto. Du skal dermed ikke tilslutte dem til alle dine enheder, det sker helt automatisk. Så efter første tilslutning, er de klar til at spille fra alle dine enheder, helt uden du skal gøre noget.
Siri også med i ørerne, så når du modtager en besked, vil hun læse beskeden op for dig, hvorefter du kan vælge at svare på beskeden ved hjælp af din stemme. 

Annonce

Batteri

På én opladning af etuiet, kan man få op til 24 timers afspilningstid og man kan høre musik i op til 5 timer af gangen, før AirPods skal oplades i etuiet. Det er hvad der, for de fleste, svarer til flere dages brug.
Når man når til at etuiet skal oplades, kan det oplades trådløst. AirPods Pro har altid kunne oplades trådløst, men i forbindelse med lanceringen af AirPods 3, har AirPods Pro også fået en model med et nyt etui, som kan oplades vha. MagSafe. Det kan det gamle teknisk set også, men nu er det også blevet magnetisk.

Aktiv støjreduktion

En fordel ved AirPods Pro er den aktive støjreduktion, som lukker lyde fra omgivelserne, ude. Der er to indstillinger mere, den næste hedder transparent lyd, hvor mikrofoner på ydersiden af AirPods, sørger for at man kan høre omgivelserne. Og den sidste hedder ‘fra’ og er en mellemting mellem de to andre. Så der lukker de bare den lyd ude som de nu gør, ved at sidde inde i øret. 
Den aktive støjreduktion fungerer super godt. Der er stadig situationer hvor nogle lyde stadig kommer igennem, men som udgangspunkt synes jeg det fungerer rigtig godt.

AirPods Pro

Spatial audio

Spatial audio gør at det føles som om man høre lyden hele vejen rundt omkring sig, det kræver dog at det man hører er lavet til det. Derudover kan AirPods også fornemme hvor lyden kommer fra, så hvis man flytter på lydkilden, fx ens iPhone, kan man også fornemme at lyden flytter sig. 
Det kan lyde lidt som en overflødig funktion, men især ved film, vil det give følelsen af at man ser den med et kæmpe surround sound anlæg, og ikke bare to små trådløse høretelefoner.

Konklusion: Derfor skal du købe AirPods Pro

Man får altså her en “Pro” version af Apples populære AirPods. Det man fik ekstra, da de udkom, var Spatial Audio, Siri, etui med trådløs opladning og så aktiv støjreduktion. Efter lanceringen af AirPods 3 er det dog kun aktiv støjreduktion de har tilbage som en unik funktion. Men det har også altid været det man skulle købe dem for. 

Personligt synes jeg ikke de sidder lige så godt i ørene ved løb, som de normale AirPods gør, og selvom at det helt sikkert er de bedste jeg har prøvet af høretelefoner som sidder helt inde i ørene, så synes jeg ikke det er lige komfortabelt i alle situationer. De er dog virkelig praktiske i situationer som i offentlig transport, på storrumskontoret, i flyet, osv.
Så hvis man er til den slags høretelefoner som sidder helt inde i øret, og man ofte er i situationer hvor man har brug for at lukke lyden fra omgivelserne mere ude, så synes jeg at de er værd at kigge på. Og der ville jeg vælge modellen uden MagSafe etui, da det trådløse etui oplader fint på MagSafe opladeren også.

LÆS MERE OG KØB HER

Annoncelink