Er det i år du skal købe nyt Apple Watch?

Apple Watch X

Apple har lige lanceret deres nyeste versioner af deres populære Apple Watch – Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2. Der er ingen tvivl om, at de begge bringer noget nyt til bordet, som helt bestemt gør dem til gode opgraderinger. Der er dog et rygte, som gør at det kan betale sig, at tænke en ekstra gang. Dette indlæg er baseret på tanker jeg selv går og tumler med.

Nyt design til næste år?

Det er nemlig et rygte om at Apple Watch vil modtage sin første helt store designændring til næste år. Det er ikke første gang vi hører det. Så det skal også understreges at det ikke er andet end et rygte. Det som gør at det kunne være rigtigt denne gang, er at næste år vil være vi være kommet til Apple Watch Series 10. Eller Apple Watch X. Alt efter hvad de vælger at kalde det. Da iPhone kom til den version, skete der en større ændring, i form af at homeknappen forsvandt. Derfor virker det mere realistisk end før, at vi (langt om længe) kunne se en større ændring af Apple Watch designet.
Rygtet går på, at den større designændring også vil betyde nye remme, samt en ny måde de sættes fast på. Der er derfor både argumenter for og imod, at købe Series 9.

Argumenter for at vente til næste år

Den gradvise forbedring af Apple Watch, hvert år, betyder også at de holder længere og længere. Så hvis man går ud og køber Series 9 nu, vil det næppe trænge til en udskiftning allerede til næste år. Hvilket er en god ting. Bare ikke hvis man, som jeg, har ventet længe på et genopfrisket design af Apple Watch. Det giver derfor mere mening at vente med at købe et nyt, til næste år.

Argumenter for at købe Series 9

Hvis man har haft Apple Watch i mange år, kan det betyde at man har opbygget en samling af flere remme. En samling man skulle starte forfra, hvis rygterne får ret. Det er heller ikke sikkert at man har noget imod det nuværende design. Hvilket ville betyde at det kunne være sidste mulighed for at sikre sig en ny model med det design. Sidst men ikke mindst, er der tale om rygter, så hvis man synes godt om Series 9, er der også god grund til bare at få købt det. Hvilket kan klares lige her (Annonce link).
Du kan også læse mere om Apple Watch Series 9 her

Konklusion

Der er ikke nogen konklusion. Apple Watch Series 9 er en spændende opdatering af Apple Watch. Det er både blevet hurtigere, Siri kan klare sig uden internet og så er der det nye “Dobbelttryk”. Personligt håber jeg bare så meget på et nyt design snart, at jeg hellere vil vente et år mere, på at udskifte mit Series 4. Som kører upåklageligt.