Mangler du hjælp til din Apple enhed?

AppleSupport

Jeg vil gerne opbygge en samling af diverse tips til de problemer man kan støde på, med Apple enheder og hele økosystemet omkring deres produkter. Det gælder både iPhone, MacBook, iPad, Apple Watch, Apple TV osv. Derfor tilbyder jeg min hjælp til at finde en løsning på dit problem.

Support til din Apple enhed

Så hvis du står med en enhed der ikke gør som den skal, ikke kører optimalt, eller bare et eller andet du ikke kan finde ud af.
Du synes måske det er lidt for dyrt at begynde at indlevere den et sted eller for uoverskueligt at begynde at finde guides på nettet, som virker på lige netop dit problem. Så skriv til mig. Så vil jeg forsøge at komme med et bud på en løsning, helt uden det skal koste dig noget. 
Jeg vil ikke kunne hjælpe med alt og nogle ting kræver bare en reparation eller lignende, men så vil jeg måske kunne sende dig i den rigtige retning.

Beskriv dit problem, og send det til: support@aebleguiden.dk