Oversigt: Det bedste MagSafe tilbehør

magsafe tilbehør

I iPhone 12, blev vi introduceret for en ny funktion kaldet Magsafe. Det er som sådan ikke noget “nyt” Apple har opfundet, da det kort sagt bare er et magnetisk område på bagsiden af telefonen.
Det har fx gjort den trådløse opladning en smule lettere, da opladeren magnetisk hæfter sig til telefonen. Dette gør at man stadig kan bruge telefonen mens den lader.
Magsafe har også givet mulighed for andet tilbehør, såsom kreditkortholder der magnetisk sidder fast på bagsiden af telefonen, powerbanks som kan oplade telefonen bare ved at sidde fast på bagsiden af telefonen, og også tilbehør som telefonholdere til bilen.

Magsafe opladeren

MagSafe oplader

Personligt har den erstattet min trådløse oplader på sengebordet, da den er lige så nem lige at lægge telefonen på, som min forrige trådløse oplader. Faktisk nemmere, da magneten gør at den automatisk sætter sig fast det rigtige sted på telefonen og der dermed ikke er “fare” for at vågne op til en telefon der ikke har ladet hele natten.
MagSafe opladeren gør det også muligt lige at tjekke telefonen, mens den fortsat oplader, ligesom man kunne med kablet opladning. Det er lidt det bedste fra begge verdener. Der vil dog være lidt forskel i opladningstiden, hvor det tager 1 time og 45 minutter at oplade en iPhone 12 Pro Max med kabel, tager det MagSafe opladeren 2 timer og 37 minutter. Det kan være vigtigt hvis man ofte oplader i sidste øjeblik, men ligegyldigt hvis man oplader om natten. Faktisk er det en fordel i sidstnævnte tilfælde, da den langsommere opladning skåner batteriet mere, på langt sigt.

Det eneste minus jeg har oplevet, indtil videre, er at den ikke følger med i pakken med telefonen. Man skal altså selv ud og investere i den.

KØB HER

Annoncelink


Man skal derudover også bruge en strømadapter til den, som kan købes her

Annonce

Magsafe Battery Pack

MagSafe Batterypack

Noget andet tilbehør, som jeg selv synes er virkelig smart, det er MagSafe Battery Pack, som magnetisk sættes fast til bagsiden af telefonen. Man slipper altså for bøvlet med en ekstra løs boks som sidder fast til telefonen via en ledning. Eller det specielle cover Apple før har lavet, hvor det ekstra batteri var indbygget i en tyk klump på coveret. Nu kan man altså benytte den uanset cover (så længe det er MagSafe kompatibelt), eller helt uden cover, hvis man vil.

Med iPhone 13 Pro Max, har jeg ikke umiddelbart selv noget at bruge den til, da batteriet næsten er uendeligt i den. Men hvis jeg havde en iPhone 12 eller 13 mini, eller iPhone 12 eller 13, så havde jeg helt sikkert overvejet den – ikke til hverdag, men til de dage man lige ved, bliver ekstra lange.

I strøm giver den:

  • Op til 70 % ekstra strøm med iPhone 12 mini eller iPhone 13 mini
  • Op til 60 % ekstra strøm med iPhone 12 eller iPhone 13
  • Op til 60 % ekstra strøm med iPhone 12 Pro eller iPhone 13 Pro
  • Op til 40 % ekstra strøm med iPhone 12 Pro Max eller iPhone 13 Pro Max

KØB HER

Annoncelink

Magsafe kortholder

Magsafe kortholder

Der findes mange covers med indbygget kortholder, men nu findes det også som særskilt magsafe tilbehør. I samme læder som vi kender det fra Apples lædercovers, lige til at sætte bag på telefonen. Den fungerer både på alle Magsafe kompatible telefoncovers eller helt uden cover, og kan rumme op til tre kort.
den findes i forskellige farver som matcher farverne på Apples lædercovers til iPhone.

En særligt smart funktion er også at den understøtter ‘Find’, hvilket vil sige at du kan se kortholderens sidste lokation, i appen Find. Hvis nu du skulle gå hen og tabe den.

KØB HER

Annoncelink

Magsafe bilholder

Det sidste tilbehør jeg vil tage med her, er lidt af en klassiker i bilen: Telefonholderen. Der har været mange forskellige løsninger fra forskellige producenter. Deriblandt den magnetiske løsning. Men nu er det altså (endelig) indbygget i telefonen, så man ikke behøver at lime noget på telefonen, bruge et specielt cover, eller hvad der ellers har været af løsninger. Nu skal man ikke gøre andet end at sætte telefonen på.

Make it stick bilholder

Make it stick, har lavet deres eget bud på hvordan sådan en bilholder skal se ud og fungere. To essentielle egenskaber at fremhæve vil være at den består af en ekstra stærk magnet, til at holde telefonen fast. Samt en manuelt indstillelig klemme til at sætte telefonen fast i blæsergitteret, som kan strammes så den sidder ekstra godt fast.

Der er mange forskellige producenter med hver deres version af en bilholder, men jeg har valgt at fremhæve produktet fra Make it stick, på baggrund af mit eget indtryk, samt de overvældende gode anmeldelser firmaet får. Plus så er det et dansk firma. 

LÆS MERE OG KØB HER

Læs også

iPhone 13: Pro eller ej
Købsguide: iPhone 12 eller iPhone 13
Derfor skal du købe iPhone 13
iPhone 13 Pro anmeldelse