Rygter om nyt fra Apple i oktober

Nyt fra Apple i oktober

Der går rygter om at Apple vil lancere nye produkter i slutningen af oktober. Muligvis omkring den 26. Normalt får vi en keynote når der kommer nye produkter. Det skulle dog ikke være tilfældet denne gang, hvor Apple muligvis bare vil udsende en pressemeddelse om de nye produkter. Her er hvad rygterne går på vi kommer til at se:

MacBook Pro

Vi skulle se en ny version af MacBook Pro med den nyeste M2 Chip. Der skulle ikke være de store ændringer i udseendet eller andet. Simpelthen bare et refresh hvor der lige kommer en ny chip i. Det kunne være en af årsagerne til at der ikke er grund til at holde et stort event for det.

M2 Mac Mini

Ligesom med MacBook Pro, vil der muligvis ikke være de store forskelle på denne model, over den forrige. Den eneste forskel på den nye model skulle være at den vil blive udstyret med M2 chippen, som vil forbedre ydelsen. Det er også en god nyhed for kommende købere, men næppe noget man skal skifte sin M1 model ud for.

iPad Pro

Der har gået lidt forskellige rygter omkring hvad vi kan forvente at se i den nye version af iPad Pro. Det er en sikkerhed at den kommer til at være udstyret med M2 chippen. Der har dog også været rygter om at den skulle komme med en glasbagside som skulle give mulighed for trådløs opladning. De nyeste rygter siger dog at den måske bare får et større Apple logo på bagsiden, i glas, som så vil fungere til trådløs opladning.

Et andet rygte går på at den også vil kunne oplade andre enheder trådløst. Så man bare lægger iPad med bagsiden op og lægger sin telefon ovenpå Apple logoet. Men det virker lidt som et tilbagevendende rygte, så lad os nu se.

Annonce

iPad 10

Den største ændring får vi potentielt ved standard versionen af iPad. Her går rygterne på at den endelig vil få det flade design, som vi kender fra de andre modeller og iPhones. Derudover vil home knappen forsvinde, kanterne om skærmen vil blive mindre og lightning stikket vil blive udskiftet med usb-c. Det vil dermed i bund og grund blive en billigere version af iPad Air.

Apple TV

Der kan komme to versioner af Apple TV i år. Ifølge rygterne kan vi både få en opdatering af den forrige model og en helt ny model. Den nye model kunne potentielt være en billigere version som skal konkurrere med de billigere konkurrenter som fx Chromecast.

Læs også

AirPods Pro (2. generation) – Mere af det hele
Ny iPhone – Med eller uden abonnement?
Apple Watch Ultra – For og imod
Det her viste Apple frem til deres “Far Out” keynote