WWDC 2023: Hvad kan vi forvente?

wwdc2023

Som sædvanligt holder Apple deres årlige WWDC konference, med dertilhørende keynote. Det er, som altid, en konference med fokus på software og er især henvendt til dem der udvikler apps til alle Apples produkter.

På trods af det store fokus på software (de kommende opdateringer til iOS, macOS osv.) så har der været flere eksempler på at Apple også fremviser nogle af de kommende produkter. Vi kan altså være heldige at se en ny MacBook fx.

I år vil det handle om de kommende iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10, og tvOS 17.

Hvad kan vi forvente af nye produkter

Sidste år løftede Apple sløret for den nye M2 chip, sammen med den nye MacBook Air med M2 chippen. Der går rygter om at Apple arbejder på en ny MacBook Air med den kommende M3 chip i. Der kan derfor være en god sandsynlighed for at vi får den nye MacBook Air at se, sammen med M3 chippen.

Ud over den “normale” MacBook Air, er der også rygter om at vi skulle få en større model at se, med en skærm på 15″. Hvilket bestemt ikke ville være en dårlig vej at gå, da 13,6″ kan være lidt for småt for mange.

Der har længe været rygter om at Apple er i gang med at udvikle et VR headset. Nu går rygterne så på, at vi får det at se til WWDC i år. Det ville være en spændende nyhed, hvis ikke det var fordi at rygterne allerede går på at det vil være henvendt til professionelle og dermed også have en pris derefter.

Læs også

iPhone 14 Pro – Tid til en opdatering?
HomePod Mini: Snart i Danmark!
Ny iPhone – Med eller uden abonnement?
MacBook Pro 13” M2 – Hvem er den til?